Відкритий лист Ігоря Гузя до керівництва СБУ, УМВС, Прокуратури щодо можливих провокацій проти ВМГО Національн­ий Альянс

Відкритий лист

В останні півтора роки діюча влада руками правоохоронців та спецслужб намагається звести рахунки із опозиційними партіями, організаціями та рухами. Лідери та активісти громадських організацій затримуються та арештовуються без достатніх на те причин. Під час обшуків їм підкидаються наркотики, зброя, набої, вибухівка. Влада робить все можливе для того, щоб дієва опозиція в державі припинила своє існування. Як доказ цих дій можна навести переслідування членів ВО «Батьківщина», ВО «Свобода», «Тризуб» ім. Степана Бандери, «Патріот України», представників фанатського руху ФК «Динамо» Київ і т.д.

З достовірних джерел в правоохоронних органах я маю інформацію про те, що проти організації «Національний Альянс», яку я очолюю, готуються провокації із метою арешту та ув’язнення провідних її активістів.

У звязку із цим заявляю, що ні я, ні члени організації «Національний Альянс» не зберігають зброю, набої, вибухівку. Не зберігають і не розповсюджують наркотичні засоби. Не друкують фальшивих банкнот. Не вчиняли і не планують вчиняти інших тяжких злочинів.

Членами нашої організації є студенти та підприємці, журналісти та працівники органів місцевого самоврядування, а також депутати місцевих рад (Волинської обласної ради, Луцької міської ради, Луцької районної ради та Ківерцівської міської ради). Всі вони є законослухняними громадянами України, але разом з тим це не заважає їм висловлювати свою громадську позицію та критикувати дії сьогоднішньої влади.

Прошу вважати цей відкритий лист, як спробу упередити будь-які протизаконні дії супроти членів ВМГО «Національний Альянс» з боку представників правоохоронних органів та органів державної влади як обласного так і державного рівня.

Депутат Волинської обласної ради,

голова ВМГО «Національний Альянс»                                           Ігор Гузь

Коментування не рекомендоване автором новини.