Нехай в кожній хаті стоїть по Мак-у!

_2017-10-20_14.44.42_2[1]Українці варті лише найкращого, чи не так?  Ось як для дому так і для роботи дуже зручний форм-фактор для персонального комп’ютера є моноблок. Моноблок займає мінімум місця на столі, при цьому не потребує місця під столом. Секрет даного форм фактору в розміщенні елементів системного блоку комп’ютера всередині монітору.

Таким чином у нас на столі лишається клавіатура, миша та екран. Ще одною перевагою даної архітектури є безшумність роботи. Звісно, безшумність у переважній більшості випадків означає відсутність або мінімальність повітряного охолодження. Тому безшумний моноблок не може бути надто потужним чи ігровим.

Здебільшого комп’ютери в форм факторі моноблок підходять для домашніх задач,  перегляду сайтів інтернету, перегляду фільмів, простих ігор, виконання роботи з документами. Також моноблок чудово підійде для програмування. Здебільшого моноблок несумісний із роботою із тривимірною графікою, відео монтажем, та сучасними іграми.

Досвід користування моноблоком буде в рази приємнішим, якщо це буде моноблок від Apple. Секрет техніки від Apple полягає в ретельному підборі апаратних комплектуючих та використанні власної операційної системи Mac OS. Отже, що ми отримуємо з моноблок эпл: мінімалізм, компактність, зручність, безшумність, достатню потужність та зручність і стабільність операційної системи.

Чому ж кожен з нас вже не придбав собі таку класну річ, якщо вона дійсно має стільки переваг?

Звісно компанія Apple не робить свою роботу за даремно, тому її техніка відрізняється здебільшого високою ціною. Наприклад за моноблок iMac і з екраном діагоналлю 21 з половиною дюймів, процессором Intel i5 із двома ядрами та частотою 2.3 гігагерц, 8 ГБ оперативної пам’яті та жорстким диском 1 терабайт ми змушені будемо заплатити на сьогоднішній день понад 30 000 грн.

Чи є раціональною така покупка для більшості з нас?

Очевидно, така покупка не є раціональною. Навіть якщо є потреба працювати саме системою макос, то варто придбати MacBook Air. Адже він обійдеться значно дешевше і матиме схожу конфігурацію.  Перевагою моноблоку лишається лише діагональ екрану.

_2017-10-20_14.44.42_2[1]

То чому ж користувачі все ж купить моноблоки Apple?

Придбання такого девайсу не можна назвати надто раціональним поступком. Але і користувачів Apple важко назвати надто раціональними людьми. У техніки Apple є свої переваги, і здебільшого користувачі Apple це люди із середнім та вище середнього достатком. Маки займають свою нішу на ринку комп’ютерної техніки. Якщо Вартість моноблока Apple вписується у ваш бюджет, то покупка буде того варта.

Нехай в кожній хаті стоїть по маку!

Коментування не рекомендоване автором новини.