Безкоштовна реєстрація доменів для Волинських веб-сайтів

Виявляється адресу для сайту можна отримати абсолютно безкоштовно. Звісно, якщо знати де саме. І в даній статті ми надамо вам інформацію про кілька можливих варіантів зареєструвати адресу веб-сайту, або домен, безкоштовно у Волинських доменних зонах.

logoНещодавно з’явилася нова волинська доменна зона VOLYN.ORG. Перейшовши за даною адресою можна побачити інформацію про безкоштовну можливість реєстрації домена в доменній зоні volyn.org. Очевидно, що основне призначення даної доменної зони є Реєстрація доменних імен для недержавних, неприбуткових та громадських організацій.

Там ви також знайдете посилання на форму, заповнивши котру, можна залишити заявку на реєстрацію вашого безкоштовного домена. в додачу до доменного імені Ви також отримаєте переадресацію поштової скриньки із бажаним ім’ям в даній зоні.

Якщо ж відкрити форму реєстрації, то можна помітити, що існує перелік доменних зон, в яких доступна безкоштовна реєстрація домену. Із переліку ми бачимо, що безкоштовна реєстрація доменів також доступна у таких Волинських доменних зонах як VOLYN.NET, LUTSK.NET та ВОЛИНЬ.УКР.

Причому остання доменна зона ВОЛИНЬ.УКР є досить цікавою бо вона повністю крилична. Тут варто згадати також, що регіональні доменні зони чітку прив’язку веб-сайту до регіону. Інколи це добре спрацьовує для якісного ранжування сайту в пошукових системах.

Також в переліку доменних зон є UKR.IM. Це не той випадок, якщо вам потрібен український безкоштовний домен без регіональної прив’язки. Користуйтесь на здоров’я.

А якщо все взагалі складно, і потрібні гроші на хостинг та інші потреби, то можна взяти експрес кредит. Ось манівео moneyveo.ua пропонує до 15000 грн на вашу картку. Перший кредит обіцяють дати до 5000 грн під 0,01% але не зазначають за який період. Швидше всього за день. Добре якщо не за годину. Але будьте обережні, в Україні дешевих кредитів не існує. Якщо хтось пропонує дуже дешево, завжди читайте повну угоду та дрібний шрифт, бо там може критися пастка.

Також варто нагадати, що на нашому сайті можна замовити написання статей на замовлення, а також розміщення зворотніх посилань на вашій веб-сайти.

Коментування не рекомендоване автором новини.