Нашийники для собак з GPS

Якщо потрібно відстежити місцезнаходження домашнього улюбленця, кращого рішення, ніж використання нашийника з GPS для собак поки ще не придумали.

Що собою являє пристрій

Принцип роботи пристрою дуже простий: всередину звичайного нашийника або на нього кріпиться gps-маячок, який передає дані про місцезнаходження тварини за допомогою супутників та вишок стільникових операторів, що згодом відображається на карті. Сигнал передається на окремий прилад (приймач) або спеціальну програму для смартфона, зв’язок з яким встановлюється через мобільний інтернет, тому для нашийника необхідна окрема сім-карта. 

 

Нашийники для собак з GPS

Крім стандартного відстежування місцеположення, виробники пропонують ряд додаткових можливостей: протиударний і / або вологонепроникний корпус; вбудований мікрофон для прослуховування обстановки, де знаходиться улюбленець; обмеження території для собаки, при покиданні якої власнику надсилається повідомлення; відстеження в режимі реального часу та ін. Більш докдадно про функції можна прочитати на сайті https://lovelypets.com.ua де з рештою можна і придбати gps ошейник.

На що звернути увагу при виборі

Нашийники для собак з GPS, відрізняються за виробником, ціною, розмірами і функціональними можливостями. Перш, ніж купити це пристосування для свого улюбленця, слід оцінити:

  • Час автономної роботи. Чим більше ємність батареї пристрою, тим краще.
  • Міцність конструкції і водонепроникність (сприятиме більш тривалій експлуатації).
  • Якість кріплення. З надійно закріпленим маячком і застібкою більша ймовірність, що трекер не згубиться в недалекому майбутньому.
  • Розмір. Більшість моделей має регульовану довжину, яку легко підкоригувати для свого пса. Але перед покупкою краще виміряти обхват його шиї сантиметровою стрічкою і додати до отриманого значення 2 см, щоб дізнатися оптимальну довжину. При надяганні між нашийником і шиї має залишатися простір в один палець, при більшій відстані може призвести до шумів сигналу.
  • Якість зв’язку із супутником (хороша зв’язок дозволить відстежувати місцезнаходження вихованця навіть на віддалених ділянках) і сумісність зі стільниковим оператором.
  • Наявність додаткових функцій (при необхідності).

Коментування не рекомендоване автором новини.