На школу в Старовижівському районі виділять півтора мільйона гривень

26 липня, у вівторок, бюджетна комісія Волинської обласної ради погодила перерозподіл видатків обласного бюджету на 2011 рік. Зокрема і виділення субвенції з державного бюджету в сумі 1,5 мільйона гривень на реконструкцію ЗОШ, з добудовою спортивного залу, с. Смідин Старовижівського району.

Ігор Гузь, член бюджетної комісії, та депутат, який обирався від Старовижівського виборчому округу №27, зазначив, що державні кошти були виділені місцевим бюджетам на реалізацію пріорітетних для області програм. Реконструкція Смідинської школи є якраз одним з проблемних питань в області.

«Ми спільно з мешканцями села Смідин, журналістами змогли переконати депутатів, що ремонт Смідинської школи є необхідним та нагальним. Адже будівля валиться на очах! Спочатку ми домоглися того що обласна рада виділила на ремонт школи один мільйон гривень, тепер ще 1,5 мільйона з державного бюджету. Це серйозна допомога сільській освіті, бо самотужки ні сільська, ні районна рада таких грошей не знайшли б» – заявив Ігор Гузь.

Нагадаємо, що питання реконструкції Смідинської школи Ігорем Гузем піднімалося неодноразово. Як наслідок, після висвітлення проблеми всеукраїнськими ЗМІ, депутати обласної ради виділили на її реконструкцію 1 млн. гривень.

Прес-служба ВОО ПП «За Україну!»

Коментування не рекомендоване автором новини.